Logo Skoda

Jong gebruikte Skoda kopen?
Occasions en tweedehands Skoda.

Een jong gebruikte Skoda kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte Scala & Octavia modellen. De fabrikant behoort als onderdeel van de Volkswagen AG tot de grootsten ter wereld. Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de goede degelijkheid.

Skoda behoort als onderdeel van de Volkswagen group tot de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n vele voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat u eerder een Skoda heeft gereden of dat u iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

U heeft binnen de tweedehands Skoda’s de keuze uit onze onderstaande modellen. Het is bij ons ook mogelijk uw Skoda Zakelijk te financieren (door middel van een lening of lease) of Privé financieren (u kunt altijd stopzetten, en regelbaar restbedrag na bepaalde termijn) net wat u het beste uitkomt.

skoda-scala

Skoda geïnteresseerd

Vraag direct een proefrit aan in uw gekozen Skoda.
Zit uw Skoda er niet bij, laat het ons weten en we houden u op de hoogte van uw voorkeur.

Als hier onder het kenteken van je inruilauto opgeeft, sturen wij je de taxatieapp toe.
Klik op de knop online taxatie om te zien hoe dat werkt .


HEB JE ALLE STAPPEN DOORLOPEN, PLAN DAN EEN PROEFRIT IN JOUW NIEUWE AUTO

MAAK EEN AFSPRAAK OF BEL: 085-047 92 20